-
Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522
![Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522 Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522](/images/oh615/1167000-1168000/Noz-do-filetowania-HACCP-do-surowego-miesa-300mm-czerwony-HENDI-842522_%5B1167754%5D_480.jpg)
![Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522 Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522](/images/oh615/1167000-1168000/Noz-do-filetowania-HACCP-do-surowego-miesa-300mm-czerwony-HENDI-842522_%5B1167754%5D_480.jpg)
Symbol:
1003057
29.26
29.26
29.26
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24/48h |
Cena przesyłki | 14 |
Dostępność |
|
Waga | 0.1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369842522 |
Zamówienie telefoniczne: +48 533 251 035
Zostaw telefon |
Nazwa producenta: HENDI 842522
Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
- - ostrze ze stali nierdzewnej,
- - możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Seria produktowa - HACCP
- - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- - Materiał rączki - Polipropylen
- - Długość ostrza - 150 mm
- - Grubość ostrza - 0,9 mm
- - Długość noża - 300 mm
- - Kolor - Czerwony
W zestawie:
- - nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci