• Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522

Symbol: 1003057
29.26
29.26
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24/48h
Cena przesyłki 14
Kurier 14
Przesyłka kurierska 15.99
Kurier (Pobranie) 16
Dostępność 279 szt.
Waga 0.1 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 533 251 035

Zostaw telefon

Nazwa producenta: HENDI 842522

Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.

Cechy i funkcje:
  • - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
  • - ostrze ze stali nierdzewnej,
  • - możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Seria produktowa - HACCP
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Materiał rączki - Polipropylen
  • - Długość ostrza - 150 mm
  • - Grubość ostrza - 0,9 mm
  • - Długość noża - 300 mm
  • - Kolor - Czerwony

W zestawie:
  • - nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty