-
Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 160/283 mm
![Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 160/283 mm Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 160/283 mm](/images/oh615/2168000-2169000/Noz-do-filetowania-miesa-ryb-FIBRO-dl-160283-mm_%5B2168431%5D_480.jpg)
![Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 160/283 mm Nóż do filetowania mięsa ryb FIBROX dł. 160/283 mm](/images/oh615/2168000-2169000/Noz-do-filetowania-miesa-ryb-FIBRO-dl-160283-mm_%5B2168431%5D_480.jpg)
Symbol:
1025013
138.23
138.23
138.23
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24/48h |
Cena przesyłki | 14 |
Dostępność |
|
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 7611160502117 |
Zamówienie telefoniczne: +48 533 251 035
Zostaw telefon |
Kod producenta: 5.3703.16
Nóż do filetowania marki Victorinox sprawdzi się w każdej kuchni do oddzielania mięsa. Jego ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej walcowanej, rękojeść zaś z poliamidu. Noże zostały wyprodukowane w Szwajcarii i łączą w sobie ponad 135 letnią tradycję, szwajcarską jakość i innowacyjne rozwiązania.
Cechy produktu:
Parametry techniczne:
W zestawie:
Nóż do filetowania marki Victorinox sprawdzi się w każdej kuchni do oddzielania mięsa. Jego ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej walcowanej, rękojeść zaś z poliamidu. Noże zostały wyprodukowane w Szwajcarii i łączą w sobie ponad 135 letnią tradycję, szwajcarską jakość i innowacyjne rozwiązania.
Cechy produktu:
- - Wyprodukowane w Szwajcarii,
- - Wysoka jakość.
Parametry techniczne:
- - Nr katalogowy - 5.3703.16
- - Stan artykułu - Nowy
- - Marka - Victorinox
- - Model - FOBROX
- - Materiał - Niemiecka stal X50CrMoV15
- - Długość ostrza- 160 mm
- - Długość - 283 mm
- - Grubość - 1.2 mm
W zestawie:
- - Nóż do filetowania
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci