• Piec do pizzy elektryczny z kamieniem szamotowym na 4 pizze śr. 30 cm 4200 W

Symbol: 1026552
3645.06
3645.06
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24/48h
Cena przesyłki 15.99
Przesyłka kurierska 15.99
Dostępność 8 szt.
Waga 96 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 533 251 035

Zostaw telefon
Kod producenta: 10013498

Piec do pizzy marki Royal Catering pozwala przygotować najróżniejsze rodzaje pizz, tart, lahmacun czy focaccię. Sprawdzi się we włoskich pizzeriach, kawiarniach, barach z przekąskami oraz w miejscach oferujących różne wypieki. Mocna izolacja pieca sprawia, że nagrzewa się w zaledwie 40 min i optymalnie utrzymuje temperaturę nawet przy częstym otwieraniu drzwi. Pieczenia świeżej pizzy na średnio grubym cieście przy maksymalnej temperaturze zajmuje tylko 2 minuty. Pozwala to w mgnieniu oka serwować klientom gotowe dania. Komora pieca mieści 4 pizze o średnicy 30 cm. Niezależnie od tego, czy będzie ona w stylu chicagowskim z grubym spodem i dodatkami, al taglio czy tureckim lahmacun, we wnętrzu o wysokości 15 cm można perfekcyjnie przygotować różne specjały. Dwa przełączniki służą do włączenia grzania i oświetlenia komory. Temperatura regulowana jest niezależnie dla górnej i dolnej grzałki, aby uzyskać idealnie roztopiony ser na chrupiącym spodzie. Duża moc 4200 W pozwala szybko osiągnąć temperaturę 450°C. Płyta szamotowa zapewnia optymalną dystrybucję ciepła. Wyjątkowo duże drzwi na zawiasach i szeroki uchwyt pozwalają bezpiecznie wyjąć pizzę z pieca, nawet gdy jest nagrzany. Piec wykonany jest z wytrzymałej stali nierdzewnej i stali ocynkowanej, dzięki czemu jest bardzo trwały. Urządzenie z łatwością znosi codzienne użytkowanie w restauracjach o dużym ruchu. Gładkie i wytrzymałe powierzchnie są łatwe w czyszczeniu. Antypoślizgowe nóżki gwarantują stabilność urządzenia i zapobiegają porysowaniu blatu.

Cechy produktu:
  • - Piec do pizzy z mocną grzałką i doskonałą izolacją zapewnia stałą temperaturę do 450°C oraz krótki czas nagrzewania i pieczenia,
  • - Piekarnik posiada niezależną regulację dolnego i górnego grzania dla idealnie przyrządzonych potraw,
  • - Duża komora mieści 4 pizze o średnicy do 30 cm i różnej wysokości np. w stylu chicagowskim czy nowojorskim,
  • - Odporny na pęknięcia i trwały kamień szamotowy zapewnia chrupiącą pizzę za każdym razem,
  • - Odporna na korozję i gładka obudowa ze stali nierdzewnej jest łatwa w czyszczeniu. 


Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 10013498
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Model - RCPO-1004-N
  • - Seria - ECO
  • - Obsługa - Ręczna
  • - Faza - 1/N/PE
  • - Materiał - Stal nierdzewna, Stal galwanizowana, Kamień szamotowy
  • - Połączenie - Elektryczne
  • - Kolor - Srebrny metalik
  • - Metoda grzania - Grzanie góra/dół
  • - Napięcie [V] - 230
  • - Moc [W] - 4200
  • - Maksymalna temperatura [°C] - 450
  • - Komin - Nie
  • - Szamot - Tak
  • - Minutnik - Nie
  • - Szklane okno - Tak
  • - Otwory wylotowe - Tak
  • - Otwory wentylacyjne - Tak
  • - Antypoślizgowe nóżki - Tak
  • - Do focacci - Tak
  • - Do pizzy sycylijskiej - Tak
  • - Do pizzy neapolitańskiej - Tak
  • - Do pizzy w stylu nowojorskim - Tak
  • - Do lahmacuna - Tak
  • - Niezależnie regulowane komory - Tak
  • - Do pizzy al Taglio - Tak
  • - Natężenie prądu - 18.2 Ah
  • - Długość przewodu - 200 cm
  • - Czas nagrzewania - 40 m
  • - Głębokość - 81 cm
  • - Wysokość - 48 cm
  • - Długość - 88 cm
  • - Czas pieczenia pizzy - 2 m
  • - Głębokość wewnętrzna - 61.4 cm
  • - Wysokość wewnętrzna - 15 cm
  • - Długość wewnętrzna - 61.4 cm
  • - Maksymalna średnica pizzy - 30 cm
  • - Liczba komór - 1
  • - Liczba pizz na komorę - 4
  • - Wymiary (DxSxW) - 87.5 x 88 x 41 cm
  • - Waga - 68 kg
  • - Wymiary wysyłki (DxSxW) - 96 x 87 x 55 cm
  • - Waga wysyłki - 96 kg

W zestawie:
  • - Piec do pizzy
  • - Uchwyt drzwiowy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty